preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Tražilica
Završni radovi

  

Javni mediji

         

      

        

         

 

Arhiva naših vijesti

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ ŠKOLU

 

Zanimljivosti

Školski list Iskra 

ISKRA 2019 

ISKRA 2018

 

Korisni linkovi

 

 

 

OPTI-MONTI – Monter optičkih instalacija

Naša škola postala nositelj prvog i jedinog projekta u Hrvatskoj

OPTI-MONTI -Monter optičkih instalacija-

 

Svečanim potpisivanjem ugovora o dodjeli bespovratnih sredstava u okviru poziva na dostavu projektnih prijedloga "Jačanje kapaciteta ustanova za obrazovanje odraslih - faza II" iz Europskog socijalnog fonda, Operativni program Razvoj ljudskih potencijala 2007. - 2013.

Dana 30. studenog 2015. u Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta,  službeno je započeo EU projekt  OPTI-MONTI – Monter optičkih instalacija, nositelja Industrijsko-obrtničke škole Slavonski Brod.

Jedan od ključnih rezultata projekta  OPTI-MONTI je novi program osposobljavanja „Monter optičkih instalacija“ koji će biti prvi i jedini u Hrvatskoj te kao takav vrlo važna sastavnica sustava obrazovanja i jedan od ključnih faktora koji doprinosi gospodarskom rastu, smanjenju nezaposlenosti, socijalnoj uključenosti te mobilnosti na tržištu rada.

 

Nabavom opreme kroz projekt OPTI-MONTI,  škola će razviti svoje kapacitete u pružanju obrazovne ponude koja je relevantna za tržište rada. Osim jačanja materijalno-tehničkih kapaciteta kroz projekt će se unaprijediti andragoške kompetencije nastavnika kao i inovativni način poučavanja - učenje na daljinu.

Cilj projekta OPTI-MONTI je doprinijeti relevantnosti i kvaliteti obrazovne ponude za obrazovanje odraslih kako bi se povećala konkurentnost odraslih polaznika na tržištu rada, njihova mobilnost i aktivnija uloga u društvu te kako bi se uspostavio sustav osiguranja kvalitete u sustavu obrazovanja odraslih i bolje usklađivanje s lokalnim/regionalnim potrebama.  

Partnheri u projektu su Obrtnička komora Brodsko-posavske županije i  Elbrod d.o.o.

Vrijednost projekta je 1.435.969,55 kn.

OPTI-MONTI NAPREDUJE DALJE

Priloženi dokumenti:
Monter optickih instalacija.pdf

preskoči na navigaciju