preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Tražilica
Završni radovi

  

Javni mediji

         

      

        

         

 

Arhiva naših vijesti

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ ŠKOLU

 

Zanimljivosti

Školski list Iskra 

ISKRA 2019 

ISKRA 2018

 

Korisni linkovi

 

 

 

Kutak za roditelje

 

Poštovani roditelji,

 

       Prije svega, želim vam se  zahvaliti što ste nam povjerili svoju djecu da ih poučavajući i odgajajući spremamo za svijet rada, stvaranja novih vrijednosti te da postanu aktivni nositelji društva u cjelini.

 

         Pozivam vas, ovom prigodom, na suradnju sa razrednicima, profesorima, stručnim učiteljima, stručnom službom naše škole te vlasnicima obrtničkih radionica kako bismo zajednički sudjelovali u ostvarivanju jedinog nam cilja, a to je stvaranje stručne sposobne, i odgovorne osobe svakog našeg učenika (učenice) u našem gradu, županiji, državi pa i šire.

         Osim toga, imajte povjerenje u svoju djecu, pružajte im podršku na stručnom, materijalnom i moralnom polju. Kontrolirajte ih, upućujte na školske obveze, jer ćemo tako puno lakše doći do cilja. Razgovarajte sa svojom djecom o svemu onome što se događa u školi; svakodnevno, tjedno, mjesečno. Podsjećajte ih na poštivanje kućnog reda naše škole, a posebno na čuvanje školske imovine kako svih prostora gdje obitavaju, tako i nastavnih sredstava i pomagala gdje stječu nova znanja, vještine i stavove usmjerene na tržište rada.

Posebno vam skrećem pozornost na problem pušenja u školi i školskom dvorištu. Naime, kao što znate, donijet je zakon o zabrani pušenja u javnim ustanovama i njihovim dvorištima, zato vas molim upozoravajte djecu, prije svega na štetnost pušenja kako zdravstvenu tako i materijalnu, a pogotovo na mogućnost dobivanja represivnih odgojnih mjera učenika, a vas kao roditelja slijede materijalne represivne mjere. Stoga, nemojte dozvoliti da do kažnjavanja uopće dođe.

 

 

      

 

         Ovih je dana aktualna priprema za prijavu financiranja mnogih projekata iz Europske Unije  pa vas pozivam  na suradnju u istim, ukoliko imate ideje oko konkretnih tema vezanih za našu školu, udrugu, grad ili županiju. Vjerujem da mnogi od vas imaju iskustva u već realiziranim projektima te vas pozivam da i nama pomognete u tome.

 

         I na koncu, želim vam puno zdravlja, razuma, strpljenja pa i sreće u pripremanju Vaše djece za nove životne izazove što ih čekaju u budućnosti.

                                                                                  

Lijep pozdrav!

 

Ravnatelj: Luka Mladinović, prof.el.

 

                                             

                                                                                

 

 
preskoči na navigaciju