preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Završni radovi

  

Javni mediji

         

      

        

         

 

Arhiva naših vijesti

VIRTUALNA ŠETNJA KROZ ŠKOLU

 

Zanimljivosti

Školski list Iskra 

ISKRA 2019 

ISKRA 2018

 

Korisni linkovi

 

 

 

Naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
„Klokan bez granica“ stvarno nema granica…
Autor: Davor Knežević, 23. 11. 2020.

U vremenu pandemije koronavirusom, u vremenu kada je svaki kontakt osuđen, kada se niti jedan smiješak ne vidi, učenicima Industrijsko – obrtničke škole Slavonski Brod omogućeno je sudjelovanje na Međunarodnom matematičkom natjecanju “Klokan bez granica“.

Natjecanje se trebalo održati 19. ožujka 2020. godine, no, zbog već dobro poznatog razloga nije bilo moguće. Hrvatsko matematičko društvo, kao organizator ovog natjecanja za Republiku Hrvatsku je, u dogovoru s Ministarstvom znanosti i obrazovanja, premjestilo natjecanje na 17. rujna 2020. u velikoj nadi da će se nastava održavati po A modelu. Problem je nastao kada smo shvatili da učenike, njih 21 iz naše škole, ne smijemo miješati u istoj prostoriji kako bi se odvilo natjecanje.  NASTAVAK 


Pronašli smo odličan način da ipak provedemo natjecanje. Zahvaljujem se kolegicama Editi Margeti, Nives Romanjek, Ivani Vladić i Ivani Raič Pilipović koje su dežurale svaka u svom odjeljenju, kako bi se natjecanje provelo. Nikako nam nije žao što smo uložili trud u pripremu i organizaciju natjecanja jer imamo 2 nagrađena učenika:

Mile Nikolić iz 2.g razreda, mentorica profesorica Ines Delhusa, i

Kristijan Šimić iz 3.b razreda, mentorica profesorica Marijana Zarožinski.

Ovo je drugi puta da su nagrađeni učenici naše škole od kako provodimo natjecanje na što smo jako ponosni jer se svi učenici rangiraju samo po godinama, a broj sati matematike tjedno koje učenici slušaju nije bitan. Od srca čestitam našim nagrađenim, kao i svim ostalim našim učenicima koji su sudjelovali na natjecanju!

 

''Upravo onoliko koliko vjerujemo u mogućnosti i vrijednost drugoga, toliko napora u to i ulažemo.''
A. Mougniotte

[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju