preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login
Raspored zvonjenja

         Prva smjena

       1.   7.10-7.55

       2.   8.00-8.45

       3.   8.50-9.30

             VELIKI ODMOR

       4.  9.50-10.35

       5.  10.40-11.25

       6.  11.30-12.15

       7.  12.20.13.00        

       Druga smjena

      1.   13.10-13.55

      2.   14.00-14.45

      3.   14.50-15.30

             VELIKI ODMOR

      4.   15.50-16.35

      5.   16.40-17.25

      6.   17.30-18.15

      7.   18.20-19.00

Završni radovi

  

Školska knjižnica

   Ponedjeljak, srijeda, petak

           od 8 do 14 sati

      Utorak od 12 do 18 sati

    

   Četvrtak od 12 do 18 sati

Javni mediji

         

      

     

      

Arhiva naših vijesti

Zanimljivosti

 

 

Korisni linkovi

      

      

      

      

       

       

       

 

Naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nagrada za životno djelo profesoru naše škole
Autor: Administrator , 15. 12. 2017.

Nagradom IVAN FILIPOVIĆ za 2016. godinu ZA ŽIVOTNO DJELO nagrađuju se: U PODRUČJU SREDNJEG ŠKOLSTVA:
Jozo JELINIĆ, prof. savjetnik, Industrijsko-obrtnička škola, Slavonski Brod.

 


„Ovo je izuzetno priznanje kako za našeg kolegu, našu Industrijsko-obrtničku školu, strukovno obrazovanje u gradu Slavonskom Brodu,  Brodsko-posavskoj županiji te Republici Hrvatskoj“ ističe ravnatelj Luka Mladinović.

„Nagrade Ivan Filipović“ za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti svečano su u srijedu dodijeljene u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, a dobilo ih je dvadeset i dvoje istaknutih pojedinaca u dvije kategorije i pet područja rada.

Nagradu za životno djelo Ivan Filipović na području srednjeg strukovnog školstva dodijeljena je profesoru Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu Jozi Jelinićua na području znanstvenoga i stručnoga rada profesoru Marku Pranjiću s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Dodjeljujući nagrade, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak kazala je kako su one prepoznale izvrsne među učiteljima i nastavnicima, sa životopisima koje je zadovoljstvo pročitati.

Divjak: Podudarnost između angažmana nagrađenih i reformskih procesa

Izrazila je zadovoljstvo što postoji podudarnost između angažmana nagrađenih i onoga što Ministarstvo postavlja kao reformske procese, a to je prije svega reforma na učiteljskim i nastavničkim studijima, budući sada ne postoje održivi sustavi obrazovanja kakve Ministarstvo želi uvesti, ponajprije u opće i strukovno obrazovanje. Nagrađeni su pokazali svojim radom da bez novih metoda i instrumenata ne možemo ići ukorak sa suvremenim edukacijskim znanostima, kazala je ministrica.

Godišnjom nagradom na području predškolskoga odgoja i obrazovanja nagrađene su Mirjana Malagić, Vesna Smojver i Mirela Marjanac, a na području osnovnog školstva Jerko Barišić, Danica Pelko, Biserka Dusparić¸i Lidija Miletić.

Godišnjom nagradom na području srednjeg školstva nagrađeni su Majda Bekić-Vejzović i Ivan Janjić, a na području visokog školstva Vesna Vlahović-Štetić, Željka Kamenov, Neven Hadžić, Smiljko Rudan, Joško Parunov i Rajko Grubišić.

Godišnjom nagradom na području znanstvenoga i stručnoga rada nagrađeni su Dubravka Brezak Stamać, Lana Hudeček, Željko Jozić, Kristian Lewis i Milica Mihaljević.

Bedeković: Učiteljski poziv jedna od najodgovornijih profesija u društvu

Predsjednica Odbora za dodjelu nagrada Vesna Bedeković kazala je da Hrvatska tom nagradom odaje priznanje za rad s djecom, učenicima i studentima te za znanstveni i stručni rad, kao i zasluge u promoviranju učiteljskog poziva u hrvatskom društvu.

Budite ponosni što nagrada nosi ime Ivan Filipović, jer njegov rad svjedoči da je učiteljski poziv jedna od najodgovornijih profesija u društvu, naglasila je.

U ime nagrađenih zahvalio se Marko Pranjić te kazao kako u trenucima reforme hrvatskog školstva ponizno savjetuje onima koji se oko toga zalažu da budu nastavnici koji vole svoj poziv i vjeruju u njega, koji zbog svojih znanja nisu frustrirani i koji kod drugih traže kukolj kako bi svoj zataškali.

Svjedoci riječi i djela su najbolji jamci projektiranja novog hrvatskog školskog sustava. Oni čine ono što kao narod sanjamo vezano za naš odgojno-obrazovni ideal. Ako je važno kreirati nove smjernice, isto je tako važno već ostvarene na lokalnoj razini i u individualnom životu nuditi kao uspjela rješenja, zaključio je nositelj nagrade Ivan Filipović za životno djelo.

Preuzeto sa: Hina

 Priloženi dokumenti:
Zagreb,_27._prosinca_2017..jpg (86.50 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju