preskoči na sadržaj

Industrijsko-obrtnička škola Slavonski Brod

Login

Raspored zvonjenja

         Prva smjena

       1.   7.10-7.55

       2.   8.00-8.45

       3.   8.50-9.30

             VELIKI ODMOR

       4.  9.50-10.35

       5.  10.40-11.25

       6.  11.30-12.15

       7.  12.20.13.00        

       Druga smjena

      1.   13.10-13.55

      2.   14.00-14.45

      3.   14.50-15.30

             VELIKI ODMOR

      4.   15.50-16.35

      5.   16.40-17.25

      6.   17.30-18.15

      7.   18.20-19.00

         

Školska knjižnica

   Ponedjeljak, srijeda, petak

        od 8 do 14 sati

    Utorak od 12 do 18 sati

   Četvrtak od 12 do 18 sati

Završni radovi-maturanti-

Javni mediji

     

     

     

Arhiva naših vijesti

Korisni linkovi

       www.carnet.hr/

      

      

              

       

       

       

 

Naslovnica
Povratak na prethodnu stranicu Ispiši članak Pošalji prijatelju
Nagrada za životno djelo profesoru naše škole
Autor: Administrator , 15. 12. 2017.

Nagradom IVAN FILIPOVIĆ za 2016. godinu ZA ŽIVOTNO DJELO nagrađuju se: U PODRUČJU SREDNJEG ŠKOLSTVA:
Jozo JELINIĆ, prof. savjetnik, Industrijsko-obrtnička škola, Slavonski Brod.

 


„Ovo je izuzetno priznanje kako za našeg kolegu, našu Industrijsko-obrtničku školu, strukovno obrazovanje u gradu Slavonskom Brodu,  Brodsko-posavskoj županiji te Republici Hrvatskoj“ ističe ravnatelj Luka Mladinović.

„Nagrade Ivan Filipović“ za značajna ostvarenja u odgojno-obrazovnoj djelatnosti svečano su u srijedu dodijeljene u Ministarstvu znanosti i obrazovanja, a dobilo ih je dvadeset i dvoje istaknutih pojedinaca u dvije kategorije i pet područja rada.

Nagradu za životno djelo Ivan Filipović na području srednjeg strukovnog školstva dodijeljena je profesoru Industrijsko-obrtničke škole u Slavonskom Brodu Jozi Jelinićua na području znanstvenoga i stručnoga rada profesoru Marku Pranjiću s Hrvatskih studija Sveučilišta u Zagrebu.

Dodjeljujući nagrade, ministrica znanosti i obrazovanja Blaženka Divjak kazala je kako su one prepoznale izvrsne među učiteljima i nastavnicima, sa životopisima koje je zadovoljstvo pročitati.

Divjak: Podudarnost između angažmana nagrađenih i reformskih procesa

Izrazila je zadovoljstvo što postoji podudarnost između angažmana nagrađenih i onoga što Ministarstvo postavlja kao reformske procese, a to je prije svega reforma na učiteljskim i nastavničkim studijima, budući sada ne postoje održivi sustavi obrazovanja kakve Ministarstvo želi uvesti, ponajprije u opće i strukovno obrazovanje. Nagrađeni su pokazali svojim radom da bez novih metoda i instrumenata ne možemo ići ukorak sa suvremenim edukacijskim znanostima, kazala je ministrica.

Godišnjom nagradom na području predškolskoga odgoja i obrazovanja nagrađene su Mirjana Malagić, Vesna Smojver i Mirela Marjanac, a na području osnovnog školstva Jerko Barišić, Danica Pelko, Biserka Dusparić¸i Lidija Miletić.

Godišnjom nagradom na području srednjeg školstva nagrađeni su Majda Bekić-Vejzović i Ivan Janjić, a na području visokog školstva Vesna Vlahović-Štetić, Željka Kamenov, Neven Hadžić, Smiljko Rudan, Joško Parunov i Rajko Grubišić.

Godišnjom nagradom na području znanstvenoga i stručnoga rada nagrađeni su Dubravka Brezak Stamać, Lana Hudeček, Željko Jozić, Kristian Lewis i Milica Mihaljević.

Bedeković: Učiteljski poziv jedna od najodgovornijih profesija u društvu

Predsjednica Odbora za dodjelu nagrada Vesna Bedeković kazala je da Hrvatska tom nagradom odaje priznanje za rad s djecom, učenicima i studentima te za znanstveni i stručni rad, kao i zasluge u promoviranju učiteljskog poziva u hrvatskom društvu.

Budite ponosni što nagrada nosi ime Ivan Filipović, jer njegov rad svjedoči da je učiteljski poziv jedna od najodgovornijih profesija u društvu, naglasila je.

U ime nagrađenih zahvalio se Marko Pranjić te kazao kako u trenucima reforme hrvatskog školstva ponizno savjetuje onima koji se oko toga zalažu da budu nastavnici koji vole svoj poziv i vjeruju u njega, koji zbog svojih znanja nisu frustrirani i koji kod drugih traže kukolj kako bi svoj zataškali.

Svjedoci riječi i djela su najbolji jamci projektiranja novog hrvatskog školskog sustava. Oni čine ono što kao narod sanjamo vezano za naš odgojno-obrazovni ideal. Ako je važno kreirati nove smjernice, isto je tako važno već ostvarene na lokalnoj razini i u individualnom životu nuditi kao uspjela rješenja, zaključio je nositelj nagrade Ivan Filipović za životno djelo.

Preuzeto sa: Hina

 Priloženi dokumenti:
Zagreb,_27._prosinca_2017..jpg (86.50 KB)


[ Povratak na prethodnu stranicu Povratak | Ispiši članak Ispiši članak | Pošalji prijatelju Pošalji prijatelju ]
preskoči na navigaciju